Cyanotech

Suntem o companie din Timișoara ce furnizează Sisteme de Marcare Laser 2D, Sisteme de Sudura Laser și Curățătoare Laser. Inființată la începutul anului 2020, Cyanotech este o companie tânără cu un spirit dinamic ce pune pe primul loc satisfacția clientului. Oferim servicii profesionale pentru a ne remarca seriozitatea si dedicarea către clienți. Parteneriatul nostru este unul ce aduce plus valoare companiei si producției dumneavoastră. Pentru cereri de oferte sau detalii tehnice vă rugăm folosiți pagina de contact.

Consultanță

Oferim consultanță tehnică permanentă pentru clienții noștri chiar și după perioada de garanție în cazul în care vor să folosească sistemele noastre la proiecte diferite.

Integrare

Oferim consultanță și servicii de integrare pentru echipamentele noastre în cazul în care se dorește montarea sistemelor noastre într-o linie de producție automatizată.

Training

Oferim training pentru toate echipamentele noastre pentru orice număr de operatori este necesar. Asigurăm deasemenea suport tehnic permanent pentru clienții noștri.

Mentenanță

Asigurăm instrucțiuni clare de mentenanță pentru toate sistemele noastre și asigurăm acest serviciu în cazul în care se doreste un contract de mentenanță.

Vă invităm să ne urmăriţi şi pe reţelele sociale.ro_RORomână